۱۴۰۲ سه شنبه ۲۹ اسفند

اخبار برگزاری کارگاه آموزش مجازی

برگزاری کارگاه اصول و مبانی طیف سنجی در شناسایی نرکیبات دارویی و شیمیایی

مدیریت توسعه آموزش در پژوهش معاونت تحقیقات و فناوری با همکاری مرکز تحقیقات فارماسیوتیکس برگزار می کند.

این کارگاه توسط مدرس، جناب آقای دکتر مهدی عباس زاده عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی کرمان مورخ 5-4 مرداد1401 برگزار می گردد.

شروع کار و معرفی آشنایی با اصول کلی طیف سنجی جرمی، مبانی تفسیر طیف جرمی آلکانها- آلکن ها- آلکین ها، مبانی تفسیر طیف جرمی آلوئیدهاو کتونها، مبانی تفسیر طیف جرمی چند داروی موجود در بازار سر فصل مطالب این دوره است

برگزاری کارگاه عاملهای رادیوپروتکتیو تحقیقاتی و همچنین داروهای رادیو پروتکتیو مورد استفاده در رادیوتراپی

این کارگاه توسط مدرس، سرکار خانم دکتر سیده عاتکه ترابی زاده عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی کرمان مورخ 7 اردیبهشت 1401برگزار می گردد.

سر فصل مطالب این کارگاه رادیوپروتکتیوهای شیمیایی و رادیوپروتکتیوهای طبیعی و... است

برگزاری کارگاه معرفی رادیو داروهای مهم تکنسیم 99m در اسکن ریه، مغز و کبد

این کارگاه توسط مدرس، سرکار خانم دکتر سیده عاتکه ترابی زاده عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی کرمان مورخ 9 خرداد 1401برگزار می گردد.

سر فصل مطالب این کارگاه رادیو داروهای اسکن ریه- رادیوداروهای اسکن مغز و رادیوداروهای اسکن کبد و ... است

برگزاری کارگاه مبانی نانو مواد معدنی در داروسازی

مدیریت توسعه و ارزیابی معاونت تحقیقات و فناوری با همکاری مرکز تحقیقات فارماسیوتیکس برگزار می کند.

این کارگاه توسط مدرس، جناب آقای دکتر مهدی رنجبر عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی کرمان مورخ 18 تیر 1402 برگزار می گردد.

برگزاری کارگاه آنالیز دستگاهی HPLC- اصول و مفاهیم

این کارگاه توسط مدرس، جناب آقای دکتر سعید احمدزاده عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی کرمان مورخ 17-15 آبان 1402 برگزار می گردد.

برگزاری کارگاه آنالیز دستگاهی HPLC-کاربردی و رویکردهای عملیاتی

این کارگاه توسط مدرس، جناب آقای دکتر سعید احمدزاده عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی کرمان مورخ 24-22 آبان 1402 برگزار می گردد.